Dagang

 

AngelBiss uga nyedhiyakake macem-macem jinis layanan kesehatan.

Yen sampeyan COPD, utawa ngalami gejala ing ngisor iki, kayata insufisiensi ambegan, ngorok lan sindrom apnea turu. AngelBiss bisa nyedhiyakake piranti napas ing omah - Auto CPAP / BIPAP, sing bakal ningkatake fungsi napas kanggo njaga patensi saluran napas, lan supaya napas normal.

Yen sampeyan duwe pinituwa utawa pasien hipertensi ing omah, monitor tekanan getih iku penting banget. Pancen trep kanggo ngawasi kesehatan kulawarga. AngelBiss duwe telung macem-macem jinis produk sing dipilih: Solusi monitor Tekanan Darah Lengan, Monitor Tekanan Darah Elektronik lan Monitor Tekanan Darah Jari.

Yen sampeyan ngalami kadhemen, watuk, utawa lara tenggorokan, rhinitis, tonsilitis, utawa asma, disaranake nggunakake terapi inhalasi kompresi.

Banjur sampeyan butuh Piranti Nebulizer sing dikompres, AngelBiss bakal nyukupi kebutuhan sampeyan. Kita ora mung duwe nebulizer sing dikompres kanggo wong diwasa, nanging uga kanggo bocah kanthi jinis sing beda.

Yen pengin, sampeyan uga bisa nemokake thermometer elektronik medis ing katalog produk AngelBiss. Kasedhiya karo kualitas sing paling apik lan rega sing paling apik.

Kanggo luwih lengkap babagan pitakon utawa informasi babagan AngbelBiss, hubungi kami ing info@angelbisscare.com.
  • AUTO CPAP/BIPAP

    AUTO CPAP / BIPAP

    AUTO CPAP / BIPAP fleksibel, lan gampang digunakake lan nyiyapake lan dibongkar. Uga ngidini panggunaan intermiten. Iki bisa nahan fungsi penyaringan, pelembab lan pemanasan hidung supaya bisa nyuda radhang paru-paru sing ana gandhengane karo ventilator. Iki uga bakal nahan kemampuan batuk, expectorate lan ngomong, lan nambah rasa nyaman. Efektif lan aman, lan uga bakal nyegah komplikasi trakeotomi utawa intubasi trakea.
  • Blood Pressure Monitor

    Monitor Tekanan Darah

    Monitor tekanan darah elektronik, umume nggunakake teknologi pangukuran tekanan darah cerdas elektronik kanthi otomatis lan nggunakake sensor tekanan elektronik lan denyut nadi kanggo ngenali sinyal tekanan lan denyut nadi, lan nyebutake kanthi wujud digital kanggo nampilake tekanan getih sistolik, tekanan getih diastolik lan denyut nadi. uga duwe tampilan LCD lan kontrol otomatis mikrokomputer. Ngukur tekanan getih lan denyut nadi kanthi cepet lan akurat. Sampeyan bisa uga mriksa tekanan getih lan pulsa kanthi rutin ing omah kapan wae.
  • Medical Compressed Nebulizer

    Nebulizer Kompresi Medis

    Nebulizer medis umume digunakake kanggo ngobati macem-macem penyakit pernapasan ndhuwur lan ngisor, kayata selesma, demam, batuk, panandhang asma, tenggorokan, faringitis, rhinitis, bronkitis, pneumokoniosis lan penyakit liyane sing ana ing trakea, bronchi, alveoli, lan rongga dada . Terapi inhalasi Nebulisasi minangka cara perawatan sing penting lan efektif kanggo perawatan penyakit pernapasan. Nebulizer digunakake kanggo atomake obat cair dadi partikel cilik, lan obat kasebut mlebu ing saluran pernapasan lan paru-paru kanthi nyedhot napas, supaya bisa nambani perawatan tanpa rasa sakit. Lan proses kasebut cepet lan efektif.
  • Other Respiratory Equipment Products

    Produk Peralatan Pernafasan Liyane

    Kamar nyekeli katup minangka jinis spacer sing kalebu katup siji arah ing corong. Piranti iki ora mung nyedhiyakake "ruang" ing antarane cangkeme lan obat. Uga kejiret lan nahan obat sampeyan, saengga sampeyan entuk napas sing alon lan jero. Iki ngidini sampeyan ambegan ing kabeh obat. Katup siji arah mandheg sampeyan supaya ora sengaja napas menyang tabung. Akeh kamar cekak katup sing dilapisi ing sisih njero nganggo lapisan anti-statis sing mbantu obat ora tetep ing sisih njero ruangan.
  • Pulse Oximeter

    Pulsa Oksimeter

    Pulsa Oksimeter bisa ngawasi saturasi oksigen getih lan paramèter pulsa. Lan ana tampilan diagram pulsa diagram. Lan alat kasebut duwe fungsi shutdown otomatis sawise udakara 8 detik nalika ora ana sinyal. Mesin kasebut bisa bertahan suwene 20 jam. Uga duwe tampilan alarm voltase kurang.