Teknologi & Produksi

Sertifikat paten sing dipikolehi AngelBiss ing taun-taun pungkasan:

Jeneng model utilitas: Piranti penyerapan kejut lan nyuda swara kanggo konsentrator oksigen

Nomer paten: ZL201921409276.x Tanggal pengumuman resmi: 23 Juni 2020

 

Jeneng model utilitas: krenjang kanggo botol sing lembab

Nomer paten: ZL201921409624.3 Tanggal wara resmi: 23 Juni 2020

 

Jeneng model utilitas: silencer kanggo konsentrator oksigen

Nomer paten: ZL201821853928.4 Tanggal wara resmi: 26 Juli 2019

 

Jeneng desain: piranti nyedhot listrik

Nomer paten: ZL201730552460.x Tanggal wara otorisasi: 29 Juni 2018

Nomer paten: ZL201730552466.7 Tanggal wara resmi: 29 Juni 2018

 

Jeneng model utilitas: sistem adsorpsi terintegrasi konsentrasi oksigen ayak molekul

Nomer paten: ZL201320711652.7 Tanggal wara resmi: 18 Juni 2014

 

Jeneng model utilitas: struktur sampingan ngisor sistem adsorpsi

Nomer paten: ZL201320515904.9 Tanggal wara resmi: 26 Februari 2014

 

Jeneng model utilitas: Struktur sampul pungkasan terpadu kanggo menara adsorpsi

Nomer paten: ZL201320548682.0 Tanggal wara resmi: 12 Februari 2014

Aplikasi paten sing sukses uga ngajak kita nyedhiyakake produk sing berkualitas lan nggawa kesehatan lan kabegjan kanggo konsumen.

Produksi

AngelBiss duwe garis perakitan sing beda kanggo produk model liyane kanthi sistem operasi standar. Sadurunge produksi, kabeh materi wis dititi priksa lan dipilih dening IQC. Lan sajrone dirakit, saben proses perakitan diawasi kanthi ketat, lan kualitas produk uga dites kanthi ketat dening departemen inspeksi kualitas. Operator kasebut makarya kanthi ketat miturut prosedur operasi standar. Kabeh proses produksi tundhuk karo dokumen internasional ISO.