Jasa & Jaminan

AngelBiss duwe sistem lengkap karo layanan profesional.
Layanan pra-sales, kita nyedhiyakake dhukungan kaya:
* Dhukungan penyelidikan lan konsultasi.
Karyawan AngelBiss bakal ndhukung pitakon saka panjaluk khusus babagan produk, banjur nyaranake sing cocog kanggo sampeyan.
* Dhukungan tes sampel.
AngelBiss uga nyedhiyakake conto test sadurunge akeh supaya sampeyan butuh.
* Deleng Pabrik kita
AngelBiss seneng banget dikunjungi.
Jaminan
Kanthi Jaminan ing ngisor iki:
1. Produk kanthi garansi 3 taun lengkap.

2. suku cadang:
-Spare parts would sent according to buyer's parts orders.
-AngelBiss bakal nyedhiyakake pembeli kanthi suku cadang (kalebu papan utama, kompresor lan amben ayak) sajrone 3 taun garansi ing saben kiriman kanthi 2% saka total jumlah pesanan. Miwiti kanthi nomer loro
taun bakal mangsuli tingkat panggantos bagean.
-Suku tambahan sing bakal entek ing pembeli (amarga ndandani produk sajrone periode garansi) lan dibutuhake kanggo ndandani luwih akeh produk bakal dikirim menyang pembeli dening AngelBiss ing
AngelBiss’s expense through naval shipment which should be arranged at buyer's latest shipped order if there is one already, if needed parts however there yet to be ordered another order the part
bakal dikirim menyang panuku sajrone pengiriman puser sajrone 14 dina kanthi biaya AngelBiss.

-Barang sing bisa dibuwang (kayata filter udara, topeng, kit nebulizer, kanula) ora dijamin sajrone periode garansi. Barang-barang tambahan sing bakal dikirim bakal dikirim menyang panuku dening AngelBiss kanthi biaya pembeli.
Subyek Tambahan:
1.AngelBiss provides technical skill trainings by video online, email, phone, in order to make buyer staff have a good knowledge to understand the products and give good services to customers.The subject can only be provided after a bulk quantity cargos arrive at buyer's warehouse.