Produk

  • Rechargeable 5L Oxygen Concentrator with High Purity 93% (AC, DC, Batteries)

    Konsentrator Oksigen 5L sing bisa diisi ulang kanthi Kemurnian Tinggi 93% (AC, DC, Baterai)

    Konsentrator Oksigen 5L sing bisa diisi ulang kanthi Kemurnian Tinggi 93% (AC, DC, Baterai)
    ANGELBISS, Sing pertama nggawe baterai pertama ing donya sing nganggo Konsentrator Oksigen 5LPM. Malah ngasilake kemurnian O2 93% kanthi aliran 5L / min. 
    Seri ANGEL5SB minangka salah sawijining konsentrator oksigen 5L portebel kanthi sistem alarm sing paling lengkap, indikasi kesalahan sing akurat, lan kinerja keamanan sing paling stabil ing pasar. Wis lulus sertifikasi CE lan ISO13485.
    Fitur
    1. Baterai Lithium tahan lama Dioperasikake DC 24V
    2. Isi ulang cepet ing 120 menit, roto terus 120 menit (2 jam)
    3.5Liter kanthi output kemurnian oksigen 93% ± 3% kanggo pangguna COPD
    4. Tampilan Kemurnian Oksigen miturut Nomer (Akurasi 00.0%)
    5.Timer & Tutul tombol sing dioperasikake
    6. Cahya LED 6 'Besar Tampilan kabeh data fungsi
    7. Akumulasi total jam mlaku
    8. Panggunaan tahan lama kanggo area lingkungan kanthi suhu dhuwur (45ºC), dhuwure (15000feet).
    Fitur khusus mung diwenehake dening AngelBiss Technology 
    1. Baterai pertama ing donya nggunakake 5LPM @ 93% Konsentrator Oksigen. 
    2. Kelembapan abot otomatis mbusak saringan molekul
    3. Outlet Oksigen Independen & sistem outlet nebulizer
    4. Setelan Kunci Anak
    Aplikasi lan ringkesan produk oksigen Angelbiss oxygenconcentrator Angeibiss bisa nyedhiyakake solusi sing beda-beda miturut kebutuhan pelanggan sing beda.
    Generator cilik bisa nyukupi kabutuhan oksigen kulawarga, individu lan klinik cilik.
    Kanggo institusi medis lan pabrik sing akeh, kita nyedhiyakake set lengkap sistem pasokan oksigen, sing dirancang, diprodhuksi, lan diinstal ing situs miturut lingkup aplikasi.
    Generator oksigen angelbiss bisa digunakake ing bidang industri, kalebu generator ozon, manufaktur kaca, akuakultur, perawatan limbah, peleburan industri, pamisahan nitrogen lan oksigen, lsp.
    Angelbiss bisa nyedhiyakake oksigen konsentrasi dhuwur terus-terusan lan aman kanggo skenario kasebut ing ndhuwur.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan kita, sampeyan bisa ngubungi kita ing info@angelbisscare.com, lan staf layanan bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa.
  • Oxygen Generator Aquatec

    Aquatec Generator Oksigen

    Solusi konsentrasi oksigen AngelBiss ing Aplikasi Akuatik. Iki minangka sumber oksigen paling aman lan paling andal sing bisa digunakake ing akuakultur lan bisa ngganti sumber pasokan oksigen liyane. Isi oksigen ing banyu cukup, sing migunani kanggo tuwuhing iwak lan nyuda jumlah bakteri, saengga bisa nambah produktivitas iwak lan ningkatake kesehatan iwak umume. Kandungan oksigen sing dhuwur penting kanggo produksi budidaya lan iwak.
  • Oxygen Generator Ozone

    Oksigen Generator Ozon

    Larutan konsentrator oksigen AngelBiss ing generator ozon. Konsentrator oksigen AngelBiss bisa ngowahi oksigen dadi ozon kanthi nyuplai oksigen dadi generator ozon. Ozon duwe peran penting ing sterilisasi, ngilangi ambu, pengawetan panganan, lan pemurnian banyu.
  • Oxygen Concentrator ANGEL-5S

    Konsentrator Oksigen ANGEL-5S

    ANGELBISS, Sing pertama fokus ing Fluktuasi konsentrator oksigen, sing pertama BISA ngontrol tingkat Fluktuasi ing 0,1%.
    Seri ANGEL5S minangka salah sawijining konsentrator oksigen 5L portebel kanthi sistem alarm sing paling lengkap, indikasi kesalahan sing akurat, lan kinerja keamanan sing paling stabil ing pasar. Wis lulus sertifikasi CE lan ISO13485.
    Fitur  
    1. Sentuhan ngoperasikake unit multi-fungsi.
    2.5Liter kanthi output kemurnian oksigen 93% ± 3% kanggo pangguna COPD
    3. Tampilan Kemurnian Oksigen miturut Nomer (Akurasi 00.0%)
    4.Timer
    5. Cahaya LED 6 'Besar Tampilake kabeh data fungsi
    6. Akumulasi total jam mlaku
    Fitur khusus mung diwenehake dening AngelBiss Technology
    1. NO donya 1 Tingkat Fluktuasi Kemurnian Output Oksigen dikontrol sajroning 0,1%.
    2. Kelembapan abot otomatis mbusak saringan molekul
    3. Outlet Oksigen Independen & sistem outlet nebulizer
    4. Setelan Kunci Anak
    Garansi 5,3 taun utawa 18000jam umur
    6. Panggunaan tahan lama kanggo area lingkungan kanthi suhu dhuwur (45ºC), dhuwure (15000 kaki).
    Aplikasi lan ringkesan produk oksigen Angelbiss oxygenconcentrator Angeibiss bisa nyedhiyakake solusi sing beda-beda miturut kebutuhan pelanggan sing beda.
    Generator cilik bisa nyukupi kabutuhan oksigen kulawarga, individu lan klinik cilik.
    Kanggo institusi medis lan pabrik sing akeh, kita nyedhiyakake set lengkap sistem pasokan oksigen, sing dirancang, diprodhuksi, lan diinstal ing situs miturut lingkup aplikasi.
    Generator oksigen angelbiss bisa digunakake ing bidang industri, kalebu generator ozon, manufaktur kaca, akuakultur, perawatan limbah, peleburan industri, pamisahan nitrogen lan oksigen, lsp.
    Angelbiss bisa nyedhiyakake oksigen konsentrasi dhuwur terus-terusan lan aman kanggo skenario kasebut ing ndhuwur.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan kita, sampeyan bisa ngubungi kita ing info@angelbisscare.com, lan staf layanan bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa.
  • Oxygen Generator  Industrial Use

    Panganggo Industri Oksigen

    Solusi konsentrator oksigen AngelBiss ing Aplikasi Industri kanggo macem-macem lapangan.
  • Medical Use

    Panganggone Medhis

    AngelBiss uga nyedhiyakake klinik lan rumah sakit cilik kanthi konsentrator oksigen aliran gedhe kapasitas saka 10LPM nganti 100LPM. Outlet oksigen aliran dobel opsional kanggo konsentrator oksigen 10-100LPM.
    Pelanggan uga bisa ngatur konsentrator oksigen kanthi macem-macem outlet oksigen miturut kabutuhan. Kita nampa kustomisasi konsentrator oksigen tekanan tinggi (tekanan outlet oksigen maksimal bisa tekan 6 bar). Konsentrator oksigen tekanan dhuwur bisa dihubungake karo ventilator parah kanggo nyedhiyakake oksigen kanggo pasien sing tugas abot.
  • AUTO CPAP/BIPAP

    AUTO CPAP / BIPAP

    AUTO CPAP / BIPAP fleksibel, lan gampang digunakake lan nyiyapake lan dibongkar. Uga ngidini panggunaan intermiten. Iki bisa nahan fungsi penyaringan, pelembab lan pemanasan hidung supaya bisa nyuda radhang paru-paru sing ana gandhengane karo ventilator. Iki uga bakal nahan kemampuan batuk, expectorate lan ngomong, lan nambah rasa nyaman. Efektif lan aman, lan uga bakal nyegah komplikasi trakeotomi utawa intubasi trakea.
  • Medical Oxygen Concentrator

    Konsentrator Oksigen Medis

    Konsentrator Oksigen AngelBiss kanthi operasi otomatis, bisa nyedhiyakake oksigen kanthi kemurnian tinggi sing memenuhi standar medis kanggo klinik, rumah sakit, lan pasien sing butuh nyedhot oksigen ing omah.
  • Medical Oxygen Concentrator

    Konsentrator Oksigen Medis

    Kanggo rumah sakit gedhe kanthi pipa pasokan oksigen, AngelBiss bisa nyedhiyakake sistem pasokan oksigen medis kanthi kapasitas maksimal 200 Nm³ / jam, sing bisa memenuhi permintaan oksigen saka 1.000 kasur ing rumah sakit. Oksigen sing dikirim dening sistem pasokan oksigen AngelBiss sesuai karo standar medis kanthi kemurnian oksigen 93% (93% ± 3%).
  • Aspirator Averlast-25B

    Aspirator Averlast-25B

    Mesin Sedhot Portabel AngelBiss bisa digunakake ing perawatan omah. Mesin ukurane cilik lan entheng banget. Lan gampang lan gampang digunakake.
  • Dentistry Portable Suction Machine

    Mesin Ngedhot Portable Dentistry

    Dirancang khusus kanggo aplikasi kanthi aliran tetep lan karakteristik tekanan, mesin nyedhot portebel nawakake cara cepet lan efektif kanggo ngresiki getih, utawa cairan medis liyane sajrone perawatan gigi.
  • Aspirator AVERLAST 25

    Aspirator AVERLAST 25

    Mesin Sedhot Portabel AngelBiss kanthi Sistem Botol Plug-in Langsung inovatif lan sistem perlindungan Anti-kebanjiran Ganda. Dirancang khusus kanggo aplikasi kanthi aliran tetep lan karakteristik tekanan, mesin nyedhot portebel nawakake cara cepet lan efektif kanggo ngresiki getih, utawa cairan medis liyane sajrone perawatan gigi.