Ozon

  • Oxygen Generator Ozone

    Oksigen Generator Ozon

    Larutan konsentrator oksigen AngelBiss ing generator ozon. Konsentrator oksigen AngelBiss bisa ngowahi oksigen dadi ozon kanthi nyuplai oksigen dadi generator ozon. Ozon duwe peran penting ing sterilisasi, ngilangi ambu, pengawetan panganan, lan pemurnian banyu.