Generator Oksigen

 

Solusi konsentrator oksigen AngelBiss ing Aplikasi Industri

1. Aplikasi konsentrator oksigen AngelBiss ing generator ozon

Konsentrator oksigen AngelBiss bisa ngowahi oksigen dadi ozon kanthi nyuplai oksigen dadi generator ozon. Ozon duwe peran penting ing sterilisasi, ngilangi ambu, pengawetan panganan, lan pemurnian banyu.

Tim teknis AngelBiss bakal nggawe generator ozon kanggo sterilisasi lan desinfeksi ing wektu ngarep.
  • Rechargeable 5L Oxygen Concentrator with High Purity 93% (AC, DC, Batteries)

    Konsentrator Oksigen 5L sing bisa diisi ulang kanthi Kemurnian Tinggi 93% (AC, DC, Baterai)

    Konsentrator Oksigen 5L sing bisa diisi ulang kanthi Kemurnian Tinggi 93% (AC, DC, Baterai)
    ANGELBISS, Sing pertama nggawe baterai pertama ing donya sing nganggo Konsentrator Oksigen 5LPM. Malah ngasilake kemurnian O2 93% kanthi aliran 5L / min. 
    Seri ANGEL5SB minangka salah sawijining konsentrator oksigen 5L portebel kanthi sistem alarm sing paling lengkap, indikasi kesalahan sing akurat, lan kinerja keamanan sing paling stabil ing pasar. Wis lulus sertifikasi CE lan ISO13485.
    Fitur
    1. Baterai Lithium tahan lama Dioperasikake DC 24V
    2. Isi ulang cepet ing 120 menit, roto terus 120 menit (2 jam)
    3.5Liter kanthi output kemurnian oksigen 93% ± 3% kanggo pangguna COPD
    4. Tampilan Kemurnian Oksigen miturut Nomer (Akurasi 00.0%)
    5.Timer & Tutul tombol sing dioperasikake
    6. Cahya LED 6 'Besar Tampilan kabeh data fungsi
    7. Akumulasi total jam mlaku
    8. Panggunaan tahan lama kanggo area lingkungan kanthi suhu dhuwur (45ºC), dhuwure (15000feet).
    Fitur khusus mung diwenehake dening AngelBiss Technology 
    1. Baterai pertama ing donya nggunakake 5LPM @ 93% Konsentrator Oksigen. 
    2. Kelembapan abot otomatis mbusak saringan molekul
    3. Outlet Oksigen Independen & sistem outlet nebulizer
    4. Setelan Kunci Anak
    Aplikasi lan ringkesan produk oksigen Angelbiss oxygenconcentrator Angeibiss bisa nyedhiyakake solusi sing beda-beda miturut kebutuhan pelanggan sing beda.
    Generator cilik bisa nyukupi kabutuhan oksigen kulawarga, individu lan klinik cilik.
    Kanggo institusi medis lan pabrik sing akeh, kita nyedhiyakake set lengkap sistem pasokan oksigen, sing dirancang, diprodhuksi, lan diinstal ing situs miturut lingkup aplikasi.
    Generator oksigen angelbiss bisa digunakake ing bidang industri, kalebu generator ozon, manufaktur kaca, akuakultur, perawatan limbah, peleburan industri, pamisahan nitrogen lan oksigen, lsp.
    Angelbiss bisa nyedhiyakake oksigen konsentrasi dhuwur terus-terusan lan aman kanggo skenario kasebut ing ndhuwur.
    Yen sampeyan duwe pitakon babagan kita, sampeyan bisa ngubungi kita ing info@angelbisscare.com, lan staf layanan bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa.
  • Oxygen Generator Aquatec

    Aquatec Generator Oksigen

    Solusi konsentrasi oksigen AngelBiss ing Aplikasi Akuatik. Iki minangka sumber oksigen paling aman lan paling andal sing bisa digunakake ing akuakultur lan bisa ngganti sumber pasokan oksigen liyane. Isi oksigen ing banyu cukup, sing migunani kanggo tuwuhing iwak lan nyuda jumlah bakteri, saengga bisa nambah produktivitas iwak lan ningkatake kesehatan iwak umume. Kandungan oksigen sing dhuwur penting kanggo produksi budidaya lan iwak.
  • Oxygen Generator Ozone

    Oksigen Generator Ozon

    Larutan konsentrator oksigen AngelBiss ing generator ozon. Konsentrator oksigen AngelBiss bisa ngowahi oksigen dadi ozon kanthi nyuplai oksigen dadi generator ozon. Ozon duwe peran penting ing sterilisasi, ngilangi ambu, pengawetan panganan, lan pemurnian banyu.
  • Oxygen Generator  Industrial Use

    Panganggo Industri Oksigen

    Solusi konsentrator oksigen AngelBiss ing Aplikasi Industri kanggo macem-macem lapangan.