Riset & Pengembangan

  • Wektu kiriman: 09-22-2020

    Aplikasi hidrogen hidrogen dikarepake banget dening akademi amarga keamanan lan efektivitas sing bisa digunakake. Isih ana akeh masalah penting ing bidang biologi hidrogen sing pantes ditliti. Aku percaya manawa kanthi panelitian jero, masarakat bakal dadi konser ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 09-22-2020

    Tim AngelBiss uga ngrancang hubungane karo hidrogen sing diajukake. Desain departemen R&D kanggo produk anyar: Generator hidrogen. Hidrogen minangka jinis gas sing bisa dibakar kanthi akal sehat masarakat. Ing taun-taun pungkasan, peneliti nemokake efek antioksidan sing luwih unik, lan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 09-22-2020

    Tim AngelBiss uga ngrencanakake nggawe nitrogen sing diajukake. Desain departemen R&D kanggo produk anyar: generator Nitrogen. Nitrogen minangka gas iners tanpa warna, ora beracun, lan tanpa ambu. Mula, nitrogen akeh digunakake minangka gas pelindung. Aplikasi nitrogen uga minangka salah sawijining arahan R&D ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 09-22-2020

    Departemen R&D AngelBiss saiki fokus ing pangembangan produk anyar, lan ngupayakake nggawe produk kanthi pengalaman dhuwur lan kinerja sing luwih apik. Kanggo Mesin nyedhot Portable, AngelBiss saiki sinau babagan nggawe Botol Ganda, bakal digunakake luwih trep lan praktis. Kanggo AngelBiss 5L Oxy ...Waca liyane »