Warta Perusahaan

  • Wektu kiriman: 02-23-2021

    Angelbiss ora mung merek sing misuwur ing saindenging jagad nanging uga merek sing duwe tanggung jawab. Kita kalebu wiwit duwe produk teknologi riset lan pengembangan independen nganti bisa diakoni ing kabeh aspek. Iki minangka proses kanggo terus nambah kualitas produke. Bubar, Angelbiss miwiti ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 02-14-2021

    Angelbiss wis nggawe Mesin Nyedhot Portable Rechargeable (AC, DC, Batre): AVERLAST 25B. Ora mung duwe kaluwihan saka Angelbiss rong piranti Mesin Hisap liyane: sistem proteksi anti-kebanjiran dobel, sistem botol plug-in langsung, mung siji push kanggo njupuk kapasitas botol 1400ml ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 02-07-2021

    Angelbiss ora mung merek sing misuwur ing saindenging jagad nanging uga merek sing duwe tanggung jawab. Saka riset lan pangembangan produk teknis dhewe, dadi pangenalan kabeh aspek. Iki minangka proses kanggo terus nambah kualitas produke. Kita ngormati lan ngrawat saben pencipta lan R&D ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 01-27-2021

    2020.11.05, Angelbiss nggawe klompok diskusi kegagalan keamanan ing platform sosial Facebook. Napa kita kudu nggawe klompok diskusi babagan kegagalan keamanan generator oksigen? Amarga nalika pelanggan pungkasan nampa produk kasebut, golek masalah utawa dealer nemokake pro sing ora bisa diatasi ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 01-17-2021

    Konsentrator oksigen portabel Angelbiss bisa mlaku udakara 15.000 kaki. Kanggo mbuktekake manawa konsentrasi oksigen portabel Angelbiss bisa digunakake dening pelanggan sing manggon ing wilayah sing dhuwur. Ing taun 2018, tim R&D Angelbiss mbuwang sawetara provinsi menyang Istana Potala (15.000 kaki) ing Tibet, China. Iki ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 01-06-2021

    Hai mitra mitra, Salam paling apik kanggo sampeyan lan bisnis ing taun anyar 2021. Kita uga seneng duwe taun ngarep kanggo tim lan bisnis sawetara dina kepungkur. Kita bisa uga duwe macem-macem tampilan ing sawetara poin, nanging targete padha. Kita percaya kalorone bakal sukses ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 01-01-2021

    2020 minangka taun khusus, ing taun iki kita ngalami akeh perkara sing luar biasa, COVID-19 nyapu jagad iki, Kobe Bean Bryant lunga saka jagad iki, demonstrasi anti-kekerasan rampung kanthi kekerasan, pemilihan umum ing Amerika Serikat, Brexit, lan liya-liyane. wis cedhak, lan kabeh kasusahan alon-alon bakal ilang ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 12-20-2020

    Apa sampeyan ngerti anane generator oksigen sing fluktuasi mung 0,1%? AngelBiss minangka generator oksigen pisanan sing fokus ing fluktuasi. Produsen generator oksigen pertama sing bisa ngontrol tingkat fluktuasi ing 0,1%. ANGEL5S minangka seri generator oksigen kanthi ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 12-17-2020

    Generator oksigen tekanan tinggi Angelbiss 60LPM bisa nyedhiyakake oksigen kanggo klinik-klinik cilik. Yen dibandhingake karo silinder oksigen biasa, generator oksigen Angelbiss luwih aman lan dipercaya. Sekaligus, generator oksigen Angelbiss bisa nyuda biaya, nyuda tekanan lan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 12-15-2020

    Bubar iki, Angelbiss sukses ndhaptar merek dagang ing Malaysia. Amarga Angelbiss minangka merek riset lan pangembangan independen sing serius lan tanggung jawab, peduli lan ngajeni tumitah. Kanggo nglindhungi macem-macem hak lan kapentingan para pelanggan, lan njaga ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 08-19-2020

    Teknologi No.1-Swara 18 registrasi paten anyar kanggo konsentrator oksigen lan mesin sedhot No.2-Baterai pertama ing donya nggawe Konsentrator Oksigen 5L entuk 93% No3-Test konsentrator oksigen 5L ing Tibet 15000ft entuk 93% No.4- Mesin sedhot sing bisa diisi ulang luwih saka 3 jam No.5-20psi sadurunge ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 08-06-2020

    Bubar iki, AngelBiss entuk rong paten model utilitas sing diidini dening Kantor Kekayaan Intelektual China. Paten anyar sing dipikolehi wektu iki nggambarake kekuwatan lan katrampilan inovasi saka tim panliten lan pangembangan AngelBiss, lan nduweni peran penting kanggo ...Waca liyane »