Pejabat WHO ujar manawa oksigen minangka cara sing efektif kanggo nylametake nyawane pasien COVID-19

"Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nylametake nyawane saka COVID-19 yaiku nyediakake oksigen kanggo pasien sing mbutuhake.

WHO ngramal yen saiki ~ 1 yuta kasus anyar seminggu, donya butuh udakara 620.000 meter kubik oksigen saben dina, sing meh 88.000 silinder gedhe ”- Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus.


Wektu kiriman: Aug-19-2020