Riset lan Aplikasi Oksigen Ing Perawatan Medis

Oksigen minangka salah sawijining komponen hawa. Ora ana warna, tanpa ambu, lan tanpa rasa. Oksigen luwih abot tinimbang hawa. Kapadhetan 1,429g / L ing kahanan standar (0 ° C lan tekanan atmosfer 101325 Pa), lan larut ing banyu. Nanging, kelarutane sithik banget. Nalika tekanan 101kPa, oksigen dadi cairan biru cahya udakara -180 ℃, lan padatan kaya salju salju padatan udakara -218.

Oksigen digunakake ing industri metalurgi, industri kimia, perawatan limbah, kesehatan, dhukungan jiwa, militer lan aerospace, lsp.

Aplikasi oksigen ing perawatan medis lan kesehatan yaiku: nyedhiyakake ambegan sing digunakake ing lingkungan hypoxic, hypoxic utawa anaerobic, kayata: operasi nyilem, gunung, penerbangan kanthi dhuwur, pandhu arah papan, penyelamatan medis, lsp.

Ing wektu sing padha, alat pernapasan oksigen asring digunakake minangka salah sawijining langkah pertolongan pertama lan perlu kanggo tim penyelamat lan ambulans.

Ing perawatan medis lan pangopènan urip, mekanisme oksigen yaiku njaga tekanan parsial oksigen ing getih arteri sing cedhak karo level normal, yaiku 13.3kPa (100mmHg).

Kanthi pangembangan lan peningkatan konsentrator oksigen cilik sing terus-terusan, terapi oksigen ing omah wis dikonfirmasi ing obat klinis. Iki cocog banget kanggo pasien sing wis tuwa. Penyakit-penyakit sing diobati kalebu emfisema, bronkitis kronis, asma bronkial, seku tuberkulosis, radhang paru-paru interstitial, bronchiectasis, kanker paru-paru, lsp.

Peralatan aplikasi oksigen minangka salah sawijining pituduh riset utama tim AngelBiss. Kita wis nguwasani teknologi produksi konsentrator oksigen sing sampurna lan layanan purna jual sing apik. Lan perusahaan AngelBiss minangka sing pertama ing donya sing fokus ing fluktuasi konsentrator oksigen uga sing pertama bisa ngontrol tingkat fluktuasi ing 0,1% (nganti saiki level ing level industri liyane luwih saka 0,6%) . Konsentrator oksigen tingkat malaikat nuduhake 24 jam saben dina, 7 dina seminggu, lan luwih saka total pasokan oksigen 18000 jam.

111

 


Wektu kiriman: Nov-03-2020