Rencana Pameran AngelBiss ing taun 2020

ANGELBISS, pabrikan profesional Konsentrator Oksigen Medis lan Mesin Hisap Portabel ing China, 
bakal dadi pameran kanggo Pameran sing bakal teka:

Ipoh Malaysia Apri, 2020

Milan Italia Mei, 2020

CMEF Shanghai 2020, 3-6 Juni

Manila Phillipines, Agustus, 2020

Indonesia, Okt 2020

Hall AngelBiss lan Nomer Stand yaiku: enggal teka

Jeneng Papan Stand yaiku: ANGELBISS

Sugeng Rawuh Pengunjung saka saindenging jagad. 


Wektu kiriman: Aug-06-2020