Sugeng AngelBiss amarga Entuk Loro Paten Liyane

Bubar iki, AngelBiss entuk rong paten model utilitas sing diidini dening Kantor Kekayaan Intelektual China. Paten anyar sing diduweni wektu iki nggambarake kekuwatan lan katrampilan inovasi saka tim panliten lan pangembangan AngelBiss, lan nduweni peran penting kanggo luwih ningkatake konten teknis produk perusahaan, mbentuk mekanisme inovasi terus-terusan, lan ningkatake daya saing inti perusahaan.

Sertifikat paten sing dipikolehi AngelBiss ing taun-taun pungkasan:

Jeneng model utilitas: Piranti penyerapan kejut lan gangguan swara kanggo konsentrator oksigen

Nomer paten: ZL201921409276.x Tanggal wara otorisasi: 23 Juni 2020

Jeneng model utilitas: krenjang kanggo botol sing lembab

Nomer paten: ZL201921409624.3 Tanggal wara resmi: 23 Juni 2020

Jeneng model utilitas: silencer kanggo konsentrator oksigen

Nomer paten: ZL201821853928.4 Tanggal wara-wara otorisasi: 26 Juli 2019

Jeneng desain: piranti nyedhot listrik

Nomer paten: ZL201730552460.x Tanggal pengumuman otorisasi: 29 Juni 2018

Nomer paten: ZL201730552466.7 Tanggal wara resmi: 29 Juni 2018

Jeneng model utilitas: sistem adsorpsi terintegrasi konsentrasi oksigen ayak

Nomer paten: ZL201320711652.7 Tanggal wara resmi: 18 Juni 2014

Jeneng model utilitas: struktur tutup ngisor sistem adsorpsi

Nomer paten: ZL201320515904.9 Tanggal wara resmi: 26 Februari 2014

Jeneng model utilitas: Struktur sampul pungkasan terpadu kanggo menara adsorpsi

Nomer paten: ZL201320548682.0 Tanggal wara otorisasi: 12 Februari 2014

  

Aplikasi paten sing sukses uga nyengkuyung kita nyedhiyakake produk sing berkualitas lan nggawa kesehatan lan kabegjan kanggo konsumen.


Wektu kiriman: Aug-06-2020