Riset lan Pangembangan Produk Anyar AngelBiss 2020

AngelBiss fokus ing kualitas produk lan inovasi teknologi kabeh wektu. Ing kahanan resesi ekonomi global sing parah, AngelBiss isih njaga momentum pangembangan sing apik, lan perusahaan kasebut entuk pangembangan kanthi cepet sajrone sawetara taun.

AngelBiss negesake supaya bisa dipandu para pelanggan lan kebutuhan pasar, lan terus-terusan nggawe produk anyar sing cocog kanggo pasar menengah nganti pungkasan. Saiki, perusahaan kita ngupayakake riset lan pengembangan produk ing ngisor iki:

1. Mesin sedhot medis rong botol-utamane cocog kanggo macem-macem skenario operasi

2. Generator oksigen 5L anyar- malah teknologi proses perakitan kita wis diwasa banget, lan saiki kita nyoba nggawe luwih apik.

Awak konsentrator oksigen 5 liter sing dianyari bakal dadi luwih entheng, kinerja produk uga saya apik.

3. Konsentrator oksigen 10L anyar - utamane nganyarke bahan cangkang mesin, ganti cangkang wesi sing ana karo cangkang plastik, desain ulang struktur internal mesin, bobot konsentrator oksigen sing dianyari bakal suda banget, lan luwih trep kanggo pindhah lan transportasi

4. Mesin desinfeksi ozon- Kaya sing dingerteni, Ozone duwe fungsi disinfeksi lan sterilisasi sing efektif banget. Departemen R&D AngelBiss uga nggawe panelitian ing babagan aplikasi ozon.

5. Mesin nitrogen-oksigen nggunakake teknologi PSA kanggo misahake nitrogen lan oksigen ing udhara, umume digunakake ing macem-macem skenario pelatihan hipoksik

 

Monggo tansah diarepake!


Wektu kiriman: Aug-06-2020