Prestasi AngelBiss rampung ing taun 2019

Teknologi
No.1-Swara 18 registrasi paten anyar kanggo konsentrator oksigen lan mesin sedhot
No.2-Batere baterai pertama ing donya kanggo Konsentrator Oksigen 5L entuk 93%
No.3-Test konsentrator oksigen 5L ing Tibet 15000ft entuk 93%
Mesin sedhot nomer 4 sing bisa diisi ulang luwih saka 3 jam
Konsentrator oksigen tekanan dhuwur No.5-20psi nggayuh 95%
Ora 6-90psi konsentrator oksigen tekanan dhuwur nggayuh 95%
No.7-60LPM dual flow 4bar Oxygen Concentrator nggayuh 95%

Kedadeyan
No.1-Ekspansi pabrik situs anyar
No.2-Ngrampungake sertifikasi ISO13485: 2016 anyar liwat TUV-SUD
No.3-Ngrampungake sertifikasi CE anyar liwat TUV-SUD
No.4-Aplikasi Perusahaan Paten Nasional
No.5-Lokal layanan lokal kanggo impor Malaysia
Layanan lokal nomer 6 kanggo impor Nepal


Wektu kiriman: Aug-19-2020