Panganggone Medhis

  • Medical Use

    Panganggone Medhis

    AngelBiss uga nyedhiyakake klinik lan rumah sakit cilik kanthi konsentrator oksigen aliran gedhe kapasitas saka 10LPM nganti 100LPM. Outlet oksigen aliran dobel opsional kanggo konsentrator oksigen 10-100LPM.
    Pelanggan uga bisa ngatur konsentrator oksigen kanthi macem-macem outlet oksigen miturut kabutuhan. Kita nampa kustomisasi konsentrator oksigen tekanan tinggi (tekanan outlet oksigen maksimal bisa tekan 6 bar). Konsentrator oksigen tekanan dhuwur bisa dihubungake karo ventilator parah kanggo nyedhiyakake oksigen kanggo pasien sing tugas abot.
  • AngelBiss Medical Technology

    Teknologi Kesehatan AngelBiss

    Kanggo rumah sakit gedhe kanthi pipa pasokan oksigen, AngelBiss bisa nyedhiyakake sistem pasokan oksigen medis kanthi kapasitas maksimal 200 Nm³ / jam, sing bisa memenuhi permintaan oksigen saka 1.000 kasur ing rumah sakit. Oksigen sing dikirim dening sistem pasokan oksigen AngelBiss sesuai karo standar medis kanthi kemurnian oksigen 93% (93% ± 3%).