Mesin Ngisap Gunakake Medis

  • Aspirator AVERLAST 25

    Aspirator AVERLAST 25

    Mesin Sedhot Portabel AngelBiss kanthi Sistem Botol Plug-in Langsung inovatif lan sistem perlindungan Anti-kebanjiran Ganda. Dirancang khusus kanggo aplikasi kanthi aliran tetep lan karakteristik tekanan, mesin nyedhot portebel nawakake cara cepet lan efektif kanggo ngresiki getih, utawa cairan medis liyane sajrone perawatan gigi.
  • Electric Suction Machine (twin jar)

    Mesin Hisap Listrik (jar kembar)

    Mesin Sedhot Listrik AngelBiss (jar kembar) kanthi kapasitas botol gedhe (2500ml / saben botol), bisa nyedhot cairan akeh sajrone operasi. Lan bakal menehi solusi sing apik kanggo wong sing nggunakake. Lan gampang dibersihake munggah lan atur. Lan kanggo botol, bakal digunakake maneh sawise diresiki.