Mesin Hisap Listrik (jar kembar)

Electric Suction Machine (twin jar)

Katrangan singkat:

Mesin Sedhot Listrik AngelBiss (jar kembar) kanthi kapasitas botol gedhe (2500ml / saben botol), bisa nyedhot cairan akeh sajrone operasi. Lan bakal menehi solusi sing apik kanggo wong sing nggunakake. Lan gampang dibersihake munggah lan atur. Lan kanggo botol, bakal digunakake maneh sawise diresiki.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Ngisap Listrik AngelBiss (jar kembar) digunakake kanggo nyedhot macem-macem cairan, kayata nanah, phlegm lan getih. Iki migunani banget ing kedokteran gigi lan ruang gawat darurat lan ruang operasi. Dirancang khusus kanggo aplikasi kanthi aliran tetep lan karakteristik tekanan, mesin nyedhot portebel nawakake cara sing cepet lan efektif kanggo ngresiki getih, utawa cairan medis liyane sajrone perawatan gigi. Nduweni rong jinis produk: 25L & 30L. Kapasitas gedhe rong botol bakal ngindhari tumindak mbaleni maneh. Lan botol kasebut anti banyu lan bisa digunakake maneh. Bakal ngirit wektu lan sumber daya.

Mesin Sedhot Listrik AngelBiss (jar kembar) kanthi kapasitas botol gedhe (2500ml / saben botol), bisa nyedhot cairan akeh sajrone operasi. Lan bakal menehi solusi sing apik kanggo wong sing nggunakake. Lan gampang dibersihake munggah lan atur. Lan kanggo botol, bakal digunakake maneh sawise diresiki.

Mesin sedhot listrik yaiku pompa tekanan negatif, regulator tekanan negatif, indikator tekanan negatif, komponen kompilen, wadhah pedal sikil, kasus. Lan produk kasebut bisa nyukupi kabeh jinis rumah sakit lan unit medis sing efisien ing operasi medis, narik syarat aliran gedhe kanggo unit medis kanggo sekresi pus operasi kanthi macem-macem lempung kanggo narik kawigaten. Lan nganggo struktur vertikal, desain modern. Saka struktur kabeh, katon apik banget. Pompa vakum piston kepala dobel iki digunakake dadi tekanan negatif, swara sithik. Uga bebas minyak. Kanthi piranti keamanan anti overfiow, pangopènan gampang, ora prelu nambah minyak.

Lan uga duwe rong model operasi sing beda, kanggo manual lan pedal switch digunakake bebarengan. Gampang dioperasikake. Mode kerja produk yaiku mode terminal, luwih saka 25L / Min. Bakal dikemas nganggo karton.

Kanggo luwih lengkap babagan pitakon utawa pitakon babagan mesin Anguction Portable AngbelBiss, hubungi kami ing info@angelbisscare.com lan wakil bakal ngetutake sampeyan kanthi cepet.

Fitur

1. Mesin sedhot listrik yaiku pompa tekanan negatif, regulator tekanan negatif, indikator tekanan negatif, komponen komplek kumpul, saklar pedal sikil, kasus.

2. Bisa nyukupi kabeh jinis rumah sakit lan unit medis sing efisien ing operasi medis, narik syarat aliran gedhe kanggo unit medis kanggo sekresi pus operasi kanthi macem-macem lempung kanggo narik kawigaten.

3. Struktur vertikal, desain moderm, penampilan sing ayu.

4. Pompa vakum piston endhas kaping pindho digunakake minangka tekanan negatif, gangguan swara.

5. Kanthi piranti keamanan anti overfiow, karya pangopènan gampang, ora prelu ditambah minyak.

6. Saklar manual lan pedal digunakake bebarengan, gampang operasi.

7. Miturut jinis lan derajat pencegahan kejut eletice, mesin sedhot dibedakake dadi peralatan tipe I lan bagean aplikasi tipe B. Mode mlaku yaiku operasi terus-terusan, IPXO, dudu jinis AP lan peralatan umum APG.

8. Produk kasebut memenuhi persyaratan IEC60601-1, IEC60601-1-2, ISO 10079-1.

Spesifikasi Detil

Peta Sistem

Fungsi

DX-98-2

DX-98-3

Sistem Driving Pump

Maks. Aliran Udara

30L / mnt

25 L / mnt

Watesan tekanan negatif

≥0.08Mpa

≥0.08Mpa

Jangkauan tekanan negatif bisa disetel

0,02 ~ 0,08MPa

0,02 ~ 0,08MPa

Sistem Botol

Kapasitas kontainer koleksi

2500ml × 2

2500ml × 2

Perlindhungan kebanjiran

Nggih

Nggih

Sistem Operasi 

Tingkat pumping 

Bolongan (ventilasi udara) ≥35L / mnt

Bolongan (ventilasi udara) ≥35L / mnt

Terminal ≥30L / mnt

Terminal ≥25L / mnt

Sistem Listrik

Input

AC220 ~ 240V, 50Hz ± 1Hz

AC220 ~ 240V, 50Hz ± 1Hz

Kekuwatan

145W

150W

Tingkat Noise

≤60 dB

≤60 dB

Kahanan Operasi

Suhu Operasi

+ 5 ℃ ~ + 35 ℃

+ 5 ℃ ~ + 35 ℃

Kelembapan Relatif

≤80% (25 ℃)

≤80% (25 ℃)

Tekanan atmosfer

86KPa ~ 106KP

86KPa ~ 106KP

Rincian Kemasan

Bobot Bersih

19kg

12,5kg

Bobot Bruto

22kg

14,5kg

Ukuran Awak Mesin

312x385x724mm

406x343x481mm

Ukuran Karton

389x464x844mm

456x393x531mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan