Aspirator Averlast-25B

Aspirator Averlast-25B

Katrangan singkat:

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss bisa digunakake ing perawatan omah. Mesin ukurane cilik lan entheng banget. Lan gampang lan gampang digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss bisa digunakake ing perawatan omah. Mesin ukurane cilik lan entheng banget. Lan gampang lan gampang digunakake.

Kaya sing wis dingerteni, yen njaga ambegane napas iku penting kanggo kesehatan.

Saiki, akeh wong sing ngalami bronkitis lan rasane angel sputum. Utamane kanggo para pinituwa. Kadhangkala dheweke rumangsa sputum diblokir ing tenggorokan, lan ora bisa batuk. Bakal mbebayani banget.

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss bakal nglamar kahanan darurat iki. Sawise duwe, mesin nyedhot portebel iki bakal menehi cara paling cepet lan aman kanggo ngatasi kahanan kasebut.

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss kalebu saka aliran udara 18L lan 25L.

Dadi, pilih pilihan sing cocog kanggo panjaluk khusus sampeyan miturut pandhuan dhokter.

Fitur

1. Sedhot kuat nganti 0,08 Mpa

2. Sistem perlindungan anti-kebanjiran dobel

3. Sistem Botol Plug-in Langsung, mung siji push kanggo njupuk botol

4. Botol sedhot kapasitas 1400 ml

5. Teknologi filter inovatif sing ngalangi penetrasi organisme mikro lan 6. 6. sekresi menyang piranti

7. Mung siji inlet kanggo selang sedhot, aja nyeselake saluran masuk udara lan outlet

8. Gampang ngresiki & steril & panggunaan panggunaan

Pilihan Aliran Udara 20L & 25L

ANGELBISS uga nyedhiyakake mesin sedhot 25L sing bisa diisi ulang sing bisa dipilih

1. DC12V sing bisa diisi ulang

2. Isi ulang cepet ing 90 menit, roto terus 180 menit (3 jam)

3. Batere lithium sing unggul

Rincian

Peta Sistem

Fungsi

25 AVERLAST

AVERLAST 20

25 AVERLAST

Sistem Driving Pump

Maks. Aliran Udara

25L / mnt

20L / mnt

25L / mnt

Maks. Tekanan Vakum

0,08Mpa

0,08Mpa

0,08Mpa

Mode Kerja

Mbukak intermiten

Mbukak intermiten

Terus mlayu

Sistem Botol 

Maks. Kapasitas jar

1400ml

1400ml

1400ml

Perlindhungan kebanjiran

Perlindhungan Aman kaping pindho

Perlindhungan Aman kaping pindho

Perlindhungan Aman kaping pindho

Filter Inovatif

Waterproof Bisa digunakake maneh

Waterproof Bisa digunakake maneh

Waterproof Bisa digunakake maneh

Tutup Inlet

Mung siji, lan ora perlu outlet

Mung siji, lan ora perlu outlet

Mung siji, lan ora perlu outlet

Sistem Operasi 

Range Gauge Vakum

0,00Mpa ~ 0,1Mpa 

(0psi ~14psi)

0,00Mpa ~ 0,1Mpa

(0psi ~ 14psi)

0,00Mpa ~ 0,1Mpa

(0psi ~ 14psi)

Rentang Kontrol Vakum

0,02Mpa ~ 0,08Mpa

0,02Mpa ~ 0,08Mpa

0,02Mpa ~ 0,08Mpa

Alur Selang Hang Gantung

Siji, ing sisih kiwa

Siji, ing sisih kiwa

Siji, ing sisih kiwa

Tip Hang Hang dipasang ing tembok

Loro, ing mburi

Loro, ing mburi

Loro, ing mburi

Nangani Rotatable Sing Didhelikake

Ya, ing sisih ndhuwur

Ya, ing sisih ndhuwur

Ya, ing sisih ndhuwur

3 Sistem Keamanan 

Cara ngambang

Tingkat kapisan mandheg kebanjiran

Tingkat kapisan mandheg kebanjiran

Tingkat kapisan mandheg kebanjiran

Cara nyaring

Tingkat kapindho mandheg kebanjiran

Tingkat kapindho mandheg kebanjiran

Tingkat kapindho mandheg kebanjiran

Perlindhungan Panas banget

Nggih

Nggih

Nggih

Sistem Listrik

Konsumsi Daya

130 W

110 W

55W

Daya Adaptor

/

/

AC 220 ~ 240V Input, DC 12V Output

Baterai Lithium (Yen anyar)

/

/

1 set, DC 12V

Ngisi daya wektu udakara 1,5 jam

Dhukungan nggunakake wektu 3 jam

Adaptor Mobil Ambulans

/

/

DC 12V

Otomatis mati

Saben 30 menit

Saben 30 menit

Saben 2 jam

Sekring Daya

1.0 A -φ5 × 20mm

1.0 A -φ5×20mm

5.0 A -φ5×20mm

Tingkat Noise

<50dB (A)

<50dB (A)

<50dB (A)

Rincian Kemasan 

Ukuran Awak Mesin

283x195x273mm

283x195x273mm

283x195x273mm

Ukuran Karton Impor

415x360x300mm kanggo 2 unit

415x360x300 mm kanggo 2 unit

415x360x300mm kanggo 2 unit

Bobot Bersih per Satuan

3,75kg

4,05 kg

3,5 kg

Ngimpor Bobot Kotor saben Karton

9,8 kg

10,4 kg

9,7 kg

Kahanan Operasi

Suhu Operasi

41 ℉ nganti 104 ℉ (5 ℃ nganti 40 ℃)

41 ℉ nganti 104 ℉ (5 ℃ nganti 40 ℃)

41 ℉ nganti 104 ℉ (5 ℃ nganti 40 ℃)

Kelembapan Operasi

10% nganti 90% RH

10% nganti 90% RH

10% nganti 90% RH

Tekanan Atmosfer Operasi

700-1060hpa

700-1060hpa

700-1060hpa

Suhu Panyimpenan

-4 ℉ nganti 131 ℉ (-20 ℃ nganti 55 ℃)

-4 ℉ nganti 131 ℉ (-20 ℃ nganti 55 ℃)

-4 ℉ nganti 131 ℉ (-20 ℃ nganti 55 ℃)

Asor panyimpenan

10 nganti 95% RH

10 nganti 95% RH

10 nganti 95% RH

Aspirator

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss, kanthi karakteristik nggawe lan portebel. Konsep mesin desain penampilan diimpor saka Jerman. Saka desain visual manungsa, kanthi tata struktur novel, gampang, kabeh bentuk mesin nyedhot portabel gaya lan sederhana.

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss didukung dening energi listrik. Keuntungan sing luar biasa: swara sithik, bebas minyak, ukuran apik, instalasi entheng lan luwih trep. Lan bahan awak mesin yaiku plastik ABC lengkap, padhang lan alus. Wis ngemot botol nyedhot 1400ml, kapasitas gedhe.

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss ditrapake kanggo Sistem Botol Plug-in Langsung Langsung lan sistem proteksi Anti-kebanjiran Ganda.

Luwih cocog kanggo digunakake ing macem-macem kahanan darurat lan kanggo syarat layanan sing metu.

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss digunakake kanggo nyedhot macem-macem cairan, kayata nanah, phlegm lan getih. Iki minangka peralatan medis sing umume digunakake ing perawatan omah, kedokteran gigi lan darurat utawa ruang operasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan