Aspirator

 

Aspirator

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss, kanthi karakteristik nggawe lan portebel. Konsep mesin desain penampilan diimpor saka Jerman. Saka desain visual manungsa, kanthi tata struktur novel, gampang, kabeh bentuk mesin nyedhot portabel gaya lan sederhana.

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss didukung dening energi listrik. Keuntungan sing luar biasa: swara sithik, bebas minyak, ukuran apik, instalasi entheng lan luwih trep. Lan bahan awak mesin yaiku plastik ABC lengkap, padhang lan alus. Wis ngemot botol nyedhot 1400ml, kapasitas gedhe.

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss ditrapake kanggo Sistem Botol Plug-in Langsung Langsung lan sistem proteksi Anti-kebanjiran Ganda.

Luwih cocog kanggo digunakake ing macem-macem kahanan darurat lan kanggo syarat layanan sing metu.

Mesin Sedhot Portabel AngelBiss digunakake kanggo nyedhot macem-macem cairan, kayata nanah, phlegm lan getih. Iki minangka peralatan medis sing umume digunakake ing perawatan omah, kedokteran gigi lan darurat utawa ruang operasi.
  • Aspirator Averlast-25B

    Aspirator Averlast-25B

    Mesin Sedhot Portabel AngelBiss bisa digunakake ing perawatan omah. Mesin ukurane cilik lan entheng banget. Lan gampang lan gampang digunakake.
  • Dentistry Portable Suction Machine

    Mesin Ngedhot Portable Dentistry

    Dirancang khusus kanggo aplikasi kanthi aliran tetep lan karakteristik tekanan, mesin nyedhot portebel nawakake cara cepet lan efektif kanggo ngresiki getih, utawa cairan medis liyane sajrone perawatan gigi.
  • Aspirator AVERLAST 25

    Aspirator AVERLAST 25

    Mesin Sedhot Portabel AngelBiss kanthi Sistem Botol Plug-in Langsung inovatif lan sistem perlindungan Anti-kebanjiran Ganda. Dirancang khusus kanggo aplikasi kanthi aliran tetep lan karakteristik tekanan, mesin nyedhot portebel nawakake cara cepet lan efektif kanggo ngresiki getih, utawa cairan medis liyane sajrone perawatan gigi.
  • Electric Suction Machine (twin jar)

    Mesin Hisap Listrik (jar kembar)

    Mesin Sedhot Listrik AngelBiss (jar kembar) kanthi kapasitas botol gedhe (2500ml / saben botol), bisa nyedhot cairan akeh sajrone operasi. Lan bakal menehi solusi sing apik kanggo wong sing nggunakake. Lan gampang dibersihake munggah lan atur. Lan kanggo botol, bakal digunakake maneh sawise diresiki.
  • Aspirator Averlast 20

    Aspirator Averlast 20

    Mesin Sedhot Portabel AngelBiss bisa digunakake ing perawatan omah. Mesin ukurane cilik lan entheng banget. Lan gampang lan gampang digunakake.