Aquatec

  • Oxygen Generator Aquatec

    Aquatec Generator Oksigen

    Solusi konsentrasi oksigen AngelBiss ing Aplikasi Akuatik. Iki minangka sumber oksigen paling aman lan paling andal sing bisa digunakake ing akuakultur lan bisa ngganti sumber pasokan oksigen liyane. Isi oksigen ing banyu cukup, sing migunani kanggo tuwuhing iwak lan nyuda jumlah bakteri, saengga bisa nambah produktivitas iwak lan ningkatake kesehatan iwak umume. Kandungan oksigen sing dhuwur penting kanggo produksi budidaya lan iwak.