Konsentrator Oksigen ANGEL-5S

Oxygen Concentrator ANGEL-5S

Katrangan singkat:

ANGELBISS, Sing pertama fokus ing Fluktuasi konsentrator oksigen, sing pertama BISA ngontrol tingkat Fluktuasi ing 0,1%.
Seri ANGEL5S minangka salah sawijining konsentrator oksigen 5L portebel kanthi sistem alarm sing paling lengkap, indikasi kesalahan sing akurat, lan kinerja keamanan sing paling stabil ing pasar. Wis lulus sertifikasi CE lan ISO13485.
Fitur  
1. Sentuhan ngoperasikake unit multi-fungsi.
2.5Liter kanthi output kemurnian oksigen 93% ± 3% kanggo pangguna COPD
3. Tampilan Kemurnian Oksigen miturut Nomer (Akurasi 00.0%)
4.Timer
5. Cahaya LED 6 'Besar Tampilake kabeh data fungsi
6. Akumulasi total jam mlaku
Fitur khusus mung diwenehake dening AngelBiss Technology
1. NO donya 1 Tingkat Fluktuasi Kemurnian Output Oksigen dikontrol sajroning 0,1%.
2. Kelembapan abot otomatis mbusak saringan molekul
3. Outlet Oksigen Independen & sistem outlet nebulizer
4. Setelan Kunci Anak
Garansi 5,3 taun utawa 18000jam umur
6. Panggunaan tahan lama kanggo area lingkungan kanthi suhu dhuwur (45ºC), dhuwure (15000 kaki).
Aplikasi lan ringkesan produk oksigen Angelbiss oxygenconcentrator Angeibiss bisa nyedhiyakake solusi sing beda-beda miturut kebutuhan pelanggan sing beda.
Generator cilik bisa nyukupi kabutuhan oksigen kulawarga, individu lan klinik cilik.
Kanggo institusi medis lan pabrik sing akeh, kita nyedhiyakake set lengkap sistem pasokan oksigen, sing dirancang, diprodhuksi, lan diinstal ing situs miturut lingkup aplikasi.
Generator oksigen angelbiss bisa digunakake ing bidang industri, kalebu generator ozon, manufaktur kaca, akuakultur, perawatan limbah, peleburan industri, pamisahan nitrogen lan oksigen, lsp.
Angelbiss bisa nyedhiyakake oksigen konsentrasi dhuwur terus-terusan lan aman kanggo skenario kasebut ing ndhuwur.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan kita, sampeyan bisa ngubungi kita ing info@angelbisscare.com, lan staf layanan bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

1. Tutul ngoperasikake unit multi-fungsi.

2. 5 Panulis kanthi 93%±Output kemurnian oksigen 3% kanggo pangguna COPD

3. Tampilan Kemurnian Oksigen Kanthi Nomer (Akurasi 00.0%)

4. Timer

5. Cahya LED 6 'Gedhe Tampilake kabeh data fungsi

6. Akumulasi total mlaku jam 

Fitur Khusus mung diwenehake dening AngelBiss Technology

1. Jagad NO. 1 Tingkat Fluktuasi Kemurnian Output Oksigen dikontrol sajroning 0,1%. 

2. Kelembapan abot kanthi otomatis mbusak saringan molekul

3. Sistem outlet Oksigen independen & nebulizer

4. Setelan Kunci Anak

5. 3 taun garansi utawa 18000jam umur

6. Panggunaan sing awet kanggo wilayah lingkungan kanthi suhu dhuwur (45, dhuwure (4500m). 

Pambuka Konsentrator Oksigen AngelBiss

Konsentrator Oksigen AngelBiss kanthi operasi otomatis, bisa nyedhiyakake oksigen kanthi kemurnian tinggi sing memenuhi standar medis kanggo klinik, rumah sakit, lan pasien sing butuh nyedhot oksigen ing omah.

Saiki, akeh wong sing lara jantung, paru-paru, lan penyakit pernapasan liyane. Umume wong kasebut bisa entuk manfaat saka terapi oksigen tambahan, utamane kanggo pasien COPD. Konsentrator oksigen AngelBiss bisa nyedhiyakake sumber oksigen tambahan sing paling dipercaya, efisien, lan trep saiki.

Konsentrator oksigen seri ANGEL-5 kanthi kemurnian oksigen udakara 90% nganti96%. Konfigurasi-Angel 5S paling dhuwur, kalebu fungsi nebulizer, fungsi kunci bocah, 6 jinis fungsi alarm keamanan, 5 jinis fungsi indikasi kesalahan, bakal memenuhi permintaan pelanggan sing beda. Saiki produk utama, nyaranake kanggo digunakake ing omah. Lan uga nyedhiyakake model batere sing bisa dipilih (ANGEL-5SB), sing bisa terus mlaku sajrone 2 jam.

Seri ANGEL-5 malah bisa digunakake ing kahanan kanthi suhu dhuwur (45 ℃) lan sikap luhur (15000FT). Yen sampeyan ana ing papan sing dhuwur, seri ANGEL-5 bakal cocog kanggo sampeyan.

Aplikasi Konsentrasi Oksigen AngelBiss

AngelBiss dadi pabrikan utama kabeh konsentrator oksigen kisaran aliran kanthi teknologi PSA canggih ing China. AngelBiss bakal nyedhiyakake macem-macem solusi miturut macem-macem kabutuhan aplikasi pelanggan.

Kanggo panjaluk oksigen saka klinik individu, kulawarga lan cilik, konsentrator oksigen aliran AngelBiss bakal memenuhi permintaane.

Kanggo institusi medis lan pabrik sing akeh, AngelBiss bisa nyedhiyakake kabeh sistem pasokan oksigen, sing dirancang, diproduksi, lan diinstal ing situs kanggo lapangan aplikasi.

Saliyane aplikasi medis, konsentrator oksigen AngelBiss uga bisa ditrapake ing bidhang industri, kalebu generator ozon, pabrik gaweyan kaca, budidaya budidaya / iwak, perawatan banyu limbah, peleburan industri, pemisahan nitrogen lan oksigen lan aplikasi liyane.

AngelBiss bisa nyedhiyakake sumber oksigen murni sing terus-terusan lan aman kanggo macem-macem skenario aplikasi ing ndhuwur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan