Profil

Profil Perusahaan

AngelBiss minangka sing pertama ing donya sing fokus ing fluktuasi konsentrator oksigen uga sing pertama persis bisa ngontrol tingkat fluktuasi oksigen sajrone 0,1% (level rata-rata industri luwih saka 0,6%)

Ing riset laboratorium rekayasa AngelBiss nemokake tingkat fluktuasi sing luwih murah tegese konsentrator oksigen ora duwe cacad ing saben bagean sing gegandhengan, mula mesin kasebut bisa urip kanthi sampurna lan awet. Mula Stabilitas lan Kualitas bisa uga diawasi dening teknologi siji-sijine. Iki minangka daya tarik utama kanggo produk AngelBiss.

Luwih saka 17 taun sinau rekayasa ing produk gas, para insinyur AngelBiss utamane melu pengembangan, riset, ekspor lan produk kualitas manufaktur ing bidang Terapi Oksigen, Terapi Bedah, Terapi Asma lan Terapi Diagnostik. Kanthi kaluwihan riset dhewe lan kapabilitas rekayasa sing kuat, AngelBiss wis nyedhiyakake akeh solusi berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad, kalebu Malaysia, India, Irak, Spanyol, Walanda, Ukraina, Chili, Peru, Jepang, Australia, lsp. 

Kabeh produk AngelBiss tundhuk karo standar kualitas Teknologi USA lan kinerja sing paling apik sajrone urip elektronik. Produk kasebut larang regane lan ramah lingkungan, gampang dijaga, sing wis kabukten linuwih ing pirang-pirang layanan ing saindenging jagad.

AngelBiss njamin keamanan sampeyan nggunakake produke, supaya bisa nggunakake layanan sing luwih apik kanggo para penggemar distributor.

Departemen Perusahaan

AngelBiss nuduhake bagean Manajemen, Produksi, Administrasi, HR, Pemasaran, Riset lan Pangembangan R&D, Inspeksi Kualitas, Gudang, Layanan Pra-Penjualan lan Sawise Jual, Hubungan Produksi Laut, lan liya-liyane. Saben departemen nindakake tugas dhewe-dhewe, kanthi serius lan kanthi tanggung jawab, lan kerja keras kanggo operasi klompok sing apik. Kanthi ngembangake lan pangembangan AngelBiss, bakal luwih akeh bagean sing bisa dirampungake. 

01

Kepemilikan Perusahaan

Perancang Mekanik Senior Sinopec Group (SGSMD) & insinyur Pak Huang nggawe perusahaan SinZoneCare Medical ing taun 2004 kanggo pasar medis domestik, utamane nindakake bisnis ODM kanggo produk medis lan industri. Sajrone 14 taun kepungkur, SinZoneCare ngrancang lan ngembangake selusin produk oksigen (kanggo perusahaan manufaktur lokal) lan sukses banget ing bidang gas. Nalika taun 2017, insinyur penjualan enom, Arvin Du, gabung karo Pak Huang lan wiwit dadi tanggung jawab urusan bisnis ekspor nganggo jeneng AngelBiss. Perusahaan ngaktifake kemajuan ekspansi global nganti saiki.

ANGELBISS minangka merek kualitas duweke AngelBiss Healthcare Inc (USA) lan AngelBiss Medical Technology (China). ANGELBISS sukses ndhaptar minangka merek unik ing California USA, Dusseldorf Jerman lan Shanghai China. Makna merek uga nilai inti perusahaan kasebut ing ngisor iki:

Kombinasi Angel Broken Wings lan jeneng Inggris ANGELBISS. Malaikat minangka karakter khayalan ing ati-ati saka macem-macem negara sing nggawa Injil, lan minangka jinis rezeki spiritual. Gambar ibukutha "A" kayane dadi wong, mung siji sisi swiwi sing nuduhake ora lengkap, amarga kahanan mental wong sing lara ora lengkap, lan ora lengkap iki mung nerangake manawa wong iki butuh perawatan. Biss tegese Berkah. Muncul saka pelangi abang tegese malaikat nggawa pangarep-arep kanggo wong.

Lan matur nuwun kanggo Pak Foo lan Pak Joe saka Malaysia sing menehi rekomendasi jeneng ANGELBISS.

AngelBiss, Care, Sampeyan lan Kesehatan