Prestasi

Wis pirang-pirang taun, AngelBiss nggawe sawetara prestasi terkenal ing konsentrator oksigen lan mesin sedhot portebel sing dituduhake migunani kanggo aplikasi medis manungsa.

 

NO.1 - Liwat 18 pangembangan lan registrasi paten anyar kanggo konsentrator oksigen lan mesin nyedhot

NO.2 - Konsentrator Oksigen 5L paling pisanan ing donya, kemurnian oksigen luwih saka 93%

NO.3— Tes ing situs ANGEL 5S 5L Konsentrator Oksigen ing Tibet 15000ft, kemurnian oksigen isih bisa entuk luwih saka 93%

NO.4 - Mesin nyedhot sing bisa diisi luwih saka 3 jam tanpa tenaga AC

NO.5- 20psi Konsentrasi Oksigen tekanan tinggi nggayuh 95%

NO.6- 90psi Konsentrator Oksigen tekanan tinggi nggayuh 95%

NO.7- 60LPM Dual Flow 4bar Oksigen Generator nggayuh 95%

NO.8 -10LPM 7bar Generator Oksigen nggayuh 95%

NO.9 - Fluktuasi saben Konsentrator Oksigen 0,1% ing 95,5% utawa konsentrasi sing ditemtokake liyane.

NO.10 - TUV-SUD diverifikasi Sertifikasi ISO13485: 2016 lan CE

NO.11- Luwih akeh sing durung siyap ditampilake.

 

Ing mbesuk, AngelBiss bakal terus ngupayakake supaya bisa nggawa pengalaman produk sing luwih apik kanggo para pelanggan. Tim R&D nggawe riset luwih akeh kanggo macem-macem bidang aplikasi, kayata Nitrogen Oxygen Generator, Akuarium, lan Aplikasi Ozone. 

AngelBiss target dadi raksasa gas liyane sajrone 10 taun dadi tim teknologi lan manufaktur tunggal.