AngelBiss Healthcare Inc.siji-sijine fokus pertama ing fluktuasi konsentrator oksigen lan bisa ngontrol tingkat fluktuasi sajrone0,1%, umume melu pengembangan, ekspor lan produksi produk berkualitas ing bidang Terapi Oksigen, Terapi Bedah, Terapi Asma lan Terapi Diagnostik. Kanthi kaluwihan unik lan kapabilitas rekayasa sing kuat, AngelBiss wis nyedhiyakake akeh solusi berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Waca liyane

Produk Fitur

Penawaran Global

  • 05
  • 01-1
  • 03-1
  • 06
  • 07
  • 010
  • 011
  • 08
  • 09

Hubungi kita

  • AngelBiss Healthcare Inc 1150 S Milliken Ave Ste 1086 Ontario, CA 91761
    Telp: 909-457-6526
  • AngelBiss Healthcare Inc R2, No.106, Shuanghe Road, Dianshanhu Town, 215345, Shanghai, China
  • E-mail: info@angelbisscare.com

Peta Dunia

Warta Paling Anyar

  • Riset Lan Aplikasi Oxyge ...

    Oksigen minangka salah sawijining komponen hawa. Ora ana warna, tanpa ambu, lan tanpa rasa. Oksigen luwih abot tinimbang hawa. Kapadhetan 1,429g / L ing kahanan standar (0 ° C lan tekanan atmosfer 101325 Pa), lan ...

  • 2020 CMEF AngelBiss Shanghai

      Sugeng rawuh ing Pameran CMEF Shanghai AngelBiss 2020. Kita lagi ing kene 10.19 ~ 10.22.  

  • Pejabat WHO ujar manawa oksigen yaiku ...

    "Salah sawijining cara paling efektif kanggo nylametake nyawane saka COVID-19 yaiku nyediakake oksigen kanggo pasien sing mbutuhake. WHO ngramalake yen saiki ~ 1 yuta kasus anyar seminggu, jagad iki butuh udakara 620.000 cu ...

  • Prestasi AngelBiss rampung ing taun 2019

    Teknologi No.1-Swara 18 registrasi paten anyar kanggo konsentrator oksigen lan mesin sedhot No.2-Baterai pertama ing donya nggawe Konsentrator Oksigen 5L entuk 93% No3-Test konsentrator oksigen 5L ing Tibet 15000f ...

  • Sugeng AngelBiss kanggo Obtainin ...

    Bubar iki, AngelBiss entuk rong paten model utilitas sing diidini dening Kantor Kekayaan Intelektual China. Paten anyar sing dipikolehi wektu iki nggambarake kekuwatan lan katrampilan inovasi saka AngelBiss ...

  • Riset Produk Anyar AngelBiss 2020 Lan ...

    AngelBiss fokus ing kualitas produk lan inovasi teknologi kabeh wektu. Ing kahanan resesi ekonomi global sing parah, AngelBiss isih njaga momentum pangembangan sing apik, lan perusahaan duwe ...

  • Rencana Pameran AngelBiss ing taun 2020

    ANGELBISS, pabrikan profesional Konsentrator Oksigen Medis lan Mesin Hisap Portable ing China, bakal dadi pameran pameran sing bakal teka: Ipoh Malaysia Apri, 2020 Milan Italia Mei, CMEF Shanghai 2020 ...